Nyheter

Vi utökar vårt team med en kundtjänstmedarbetare

Medarbetare Teknisk säljare/Orderberedare

Vi utökar vårt team med en kundtjänstmedarbetare. Du kommer arbeta inom vårt kundtjänstteam och svarar på frågor från våra kunder. I början kommer du svara på enklare frågor om pågående orders. Samt lägga beställningar åt kunder där kunden redan vet vad den vill köpa. Efterhand kommer du att lära dig mer om våra produkter och ta andra typer av samtal. Vi har kontakt med våra kunder på telefon, e-post och Chat. Därför är det ett krav att du behärskar tal och skrift. Vi kommer utbilda dig på våra produkter.

Har du erfarenhet från teknik/fordonsbranschen är det en merit. Men inget krav.

Dina personliga egenskaper är absolut viktigast och vi letar därför efter dig som är driven, social, strukturerad, självgående och har ett tekniskt intresse. Vi söker dig som håller det den lovar samt löser sina uppgifter hela vägen in i mål. Då teamet arbetar mycket tillsammans söker vi dig som är en lagspelare.

Företaget ingår i Nisokoncernen som säljer tillbehör till alla typer av fordon. Vi omsätter i Sverige 40 miljoner och är idag 13 fast anställda som arbetar med försäljning, lager och support. Vi är ett glatt gäng och vi söker dig som vill hjälpa oss att bli ännu bättre. Och vi behöver nu förstärkning i kundtjänst och ordermottagning. Anställningen är tillsvidare heltid och förlagd i Grästorp..

För mer information, ring Per Johansson 0514-65 90 92

Ansökningstiden går ut den 22 februari och du är välkommen med en ansökan innehållande CV och personligt brev, till p.j[at]safetyseal.se. Rekrytering sker löpande.

Safety Seal

Publicerad: fredag 08 februari 2019